izmirtabela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Konu ile ilgilenen değerli vakitlerini harcayan arkadaşlar.. Dostlar..
Google in 25.000 den fazla çalışanı var, hakeza diğer arama motorları yandex, bing, altavista... vs... İnternet bir çöplük haline gelmiş durumda fakat arama motorları bu çöplüğün temizlenmesine yönelik bir algoritma yazmak yerine, reklam gelirlerini arttırmak için abuk sabuk isimler verdikleri güncelleme yapmakta ve interneti daha da kirletmektedir.
Yahu atla deve değil ki bu iş.. sırf 1000 çalışanını manuel olarak elemeye tabi tutursa bu yönde istihdam etse, manuel şutlasa internetten, TEMİZ İNTERNET TEMİZ BİLGİ olmaz mı ? Amma ve lakin yapmıyorlar Yapmazlar... Sebebi PARA!

Hiç kusura bakmayın, sitenize girdiğimde çöplükten başka birşey görmüyorum ben.
Resmen spam yapıyorsunuz, hemde dik alâsını ve buna rağmen ne bekliyorsunuz? Ve nasıl su üstüne çıkmayı kendinize hak olarak görüyorsunuz?
Güzel güzel, Google'a ve rakiplerinize saydırıyorsunuz. Google'a şöyle yapsa böyle yapsa diye tavsiyeler veriyor, eleme yöntemi için istihdam yapsa önerisi veriyorsunuz.
Sonra da sebebi para diyorsunuz.
Backlink almasaydınız, makale yazdırmasaydınız o zaman, siz niye yapıyorsunuz ki? Yoksa ticari olarak bir beklentiniz mi var?

Kişi ilk önce kendinden başlamalıdır diye birşey var siz daha bunu uygulamamışsınız.
Diğer sitelere laf atmadan önce kendi sitenize bakın. Sizin siteniz gibi olan tüm sitelere biz çöplük diyoruz.
Bir sitenin çöplük olması için illâ link dolu olmasına gerek yok, spam kelime bulunan, kullanıcı odaklı tasarımı olmayan siteler de çöplükdür.

http://prntscr.com/armmtj bu link'deki resmi sizin sitenizden aldım ve bu sadece sitenizin ufak bir bölümü. Kaç tane tabela kelimesi var sayabildiniz mi?

Spam size o kadar işlemiş ki, facebook'da paylaştığınız resim açıklamalarına bile basmışsınız kelimeleri. Aynı siteden 2 tane var ve toplamda sanırım 4 siteniz mevcut hepside spam yapıyor.

Hepsinin ilk sıraya yerleşmesini ve sizin olmayan sitelerin kaldırılmasını falan mı bekliyorsunuz?

İnternetin 4 çöplükten daha kurtulması için ufak bir iyilik yapın ve sitenizlerinizi kapatın.