domatessuyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladığım kadarı ile masaüstü program değil. Explorer Graph Api ile çekebilirsin diye düşünüyorum ama serverda çalışıyorsa time out alabilir. 100-150 yazınca ben yanlış anladım. Bu konuda açıklama eklersen yanlış anlaşılmasın. Aynı anda 5 tane profil çalıştırabiliyorsanız o zamanda alırım Referans almadan sattığınızda bu insanlar alıp profilleri sürekli engele girdiğinde geri ödemeyi garanti edebilecekmisiniz. Bu işte olan birini almanızı ref almanızı öneririm. Sonucunda bedava demedim parası ile ama uygun bir fiyata demiştim. Sonuçları merakla bekliyorum. İyi çalışmalar. Siz bana profiller kapanmadan çok değil 40 gruba aynı anda 5 profille gönderebilir diye garanti verin ben gözüm kapalı alırım Sistem ne ile çalışıyor yollarken api token almak gerekiyor mu yani profillerin mobil onaylı olması şart mı ?
Hocam açıklama mevcut sanırım tam olarak okumadınız konuyu.
Bknz:
2. kısımda tek seferde en fazla 150-200 gruba post atmanız önerilir.(Apilerden dolayı daha fazla grup listelerken timeout hatası verebilir.)

Piyasadaki programların size bir güven sağlamadığı gibi bende size bir güven sağlayamam hesap engel yiyebilir spam işidir bu fakat bunları aşmak için dediğim gibi önlemler alıyoruz ve bu işin içinde 6-7 yıldır varız denemesini yapıyoruz masaüstü programlar daha 10 gruba katılmadan engel yerken şuanda deneme yaptığım hesaplarda yaklaşık 500 gruba katıldım ve bir engel yok. Kod çıktığında dediğim gibi tüm gerekli açıklamalar yapılacak bilgilendirmeler yapılacaktır size iyi çalışmalar diliyorum hayırlı geceler yazılım piyasaya çıktığında tekrar görüşmek üzere.