isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seo asla bitmez ve seoda değişim tek şey kullanıcıya yararlı işler yapılmasıdır. bak ilk 500 e herşey açık değilmi. keza ilk 1000 deki siteler içinde durum aynı. seo seo seo çok hitli bi kelimede ilk 10 dakilerin yazılarını kendince yorumla sonra backlink al hop tepeye yok öyle bir dünya. o kelimede 1-2-3 de olanlara bakın adamlar muhtemelen tüm hatları ile o alandaki ihtiyaçlara cevap veriyorlar yada vermeye çalışıyorlar. genel bloglar mesela bence 1 hitleri bile olmamalı. kullanıcıyı cezbeden ne yönleri var? haber sitesi gibi her telden yazıyorlar ama haber değerleri sıfır ve gün içinde max 3-5 konu yazıyorlar ee kullanıcı o siteye girip ne yapacak? seo dediğiniz şey backlink sosyal medya va değil. bir alanı kapsamak ve o alanda ziyaretçilere aradıklarını vermektir tabi buda tek başına yetmez aynı zamanda kullanıcı siteyi beğenmelidir.
cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo ölmedi de, bu aralar çok yavaş işliyor gerçekten bende bir kaç kelimede siteme backlink çalışması yaptım 2,5 ay sonra meyvelerini verdi kelimeler geldi kalıcı mı değil mi onu bilmiyorum ama şuan bir kaç aranma hacmi yüksek kelime geldi eskiden çalışma yapardık 1 haftada meyvelerini verirdi ama artık çalışma yapılıp 3-4 ay sonra bile etki verdiğini gözümüzle test ede ede görüyoruz. Biraz yavaşladı sanırım google bu konuda belkide spamın çokluğundandır bilmiyorum ama yaptığınız çalışmalar belki 5 ay belki 6 ay sonra MUTLAKA etki gösterecektir.
Şimdi Konu ile ilgilenen değerli vakitlerini harcayan arkadaşlar.. Dostlar..
Google in 25.000 den fazla çalışanı var, hakeza diğer arama motorları yandex, bing, altavista... vs... İnternet bir çöplük haline gelmiş durumda fakat arama motorları bu çöplüğün temizlenmesine yönelik bir algoritma yazmak yerine, reklam gelirlerini arttırmak için abuk sabuk isimler verdikleri güncelleme yapmakta ve interneti daha da kirletmektedir.
Yahu atla deve değil ki bu iş.. sırf 1000 çalışanını manuel olarak elemeye tabi tutursa bu yönde istihdam etse, manuel şutlasa internetten, TEMİZ İNTERNET TEMİZ BİLGİ olmaz mı ? Amma ve lakin yapmıyorlar Yapmazlar... Sebebi PARA!