Sentient adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınız temel ama bilgilendirici bir yazı olmuş, beğendim. Bir tek noktada ASLA katılmıyorum "Hatta bu bağlamda siteniz ceza alacak bir durumda bile olsa bu tür veriler sayesinden cezalardan yırtabilir." böyle bir şey asla söz konusu değil. Bunun dışında örneklendirerek anlatımınız çok güzel olmuş.

Mesela sana bir örnek domain süresini uzatınca filitreden çıkılması gibi.Domain süresi uzun olsa belkide filitre gelmeyecekti. Sende haklı olabilirsin tabi seo da zaten kesin bir şey yok tahmin yürütüyoruz. Google açısından nette milyonlarca site var bir güncelleme geldiğinde kurunun yanında yaşta yanabiliyor. Çünkü bazı siteler doğal olmasına rağmen standartlardan daha değişik bir yapıda olabiliyor. Google bunlara spam uygulamaması gerekiyor. Ne gibi şeyler koyabilir bu noktada sosyal medyadaki like sayısına bakabilir, sitenin günlük hitine bakabilir ,backlinke bakabilir.

derki 1000 ziyaretcisi varsa spam değil.Benim programla oluşturduğum siteler var. Duruyorlar öle hit alıyorlar. Kurtarıyor yani birşeylerden.Tabi bunların daha kesin bilgi olması için daha çok test yapmak gerekiyor.