akaturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam önerilerini dikkate alacağım büyük satıcıları inceledim benden ucuza sattıkları bir çok ürün var. bendeki ürünler pahalı. ucuz ürün satmayı deneyeceğim.
Hocam bence ucuz ürün değil farklı ürünler seçin kendinize. Fotoğraf çerçevesi çok tercih edilen bir şey değil. İnsanlar artık çerçeve yerine sosyal medya hesaplarını kullanıyor. Günde o kadar çok resim çekiyor ki hangi birine çerçeveye koyacak. Koyacak olsa da dijital çerçeveler daha cazip geliyor. Sürekli dönüp duruyor resimler. Ben alacak olsam öyle bir ürün alırım.

Özel günlere göre farklı hediyeler bulabilirsiniz. Hatta aklıma şu anda geldi bir fikir. Bir ara webrazzi sanırım düzenli olarak erkeklere iç çamaşır, çorap, atlet vs gönderen bir sitenin tanıtımını görmüştüm. Müşteri baştan ücretini ödüyor düzenli aralıklarla ürünler kapısına geliyordu. Siz de bunu hediye sektörü için düzenleyebilirsiniz. Misal ücretini baştan öder ve belli bir zaman aralığı seçer o aralıklar da kişiye özel biraz da nostaljik hediyeler gönderilebilir. Şu anda adresini bulamadım ama bir sitede böyle özel defterler, kalem, şekiller falan yapıp gönderiyorlardı. O tarz bir şey olabilir. Ama tabii fiyat çok uçuk kaçık olmayacak. Makul seviye de tutulacak. Bence kulağa hoş geliyor. Böylece erkekler gerekli gereksiz trip yemekten (sen beni eskisi gibi sevmiyon, eskiden hediye alıyordun, gözün dışarı düştü herhalde vs) kurtulacak.

Belki siz değerlendirmeyebilirsiniz ama başka arkadaşlar bundan bir girişim çıkartabilir