constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence talebin daha çok olduğu ürünlere yönelin. Yaptığınız işin gideri karından daha yüksekse zararın neresinden dönerseniz kardır. Alacak olan müşteri illa ki siparişi veriyor bir şekilde. Demek ki ürünleriniz rağbet görmüyor. Alan adınız her türlü hediyelik eşya için uygun.

İnternette daha çok aranan ve satılan ürünleri takip edin. Misal hepsiburada.com da en çok satılan hediyelik eşya ürünlerini ve aldığı yorumları gözden geçirin. Ne kadar popüler ne kadar talep var analiz edin. Ona göre siz de en çok satılan ürünlerden satmaya çalışın.

Şimdi baktım hepsiburada da şu forumda da satış yapan arkadaş gibi Vosvos satılıyor. Arkadaş oradan gördü kendi de mi satışına başladı yoksa hepsiburada baktı alan çok bende mi gireyim dedi bilmiyorum ama demek ki belli bir satış potansiyeli var ki en çok satanlar listesinde 2. sırada. Bende bir ara araştırdım maliyeti çok değil. Araba kutudan daha ucuza geliyor toplu alımda. Bu tarz şeylere yönelebilirsiniz. Hele bir de kapıda ödeme yaparsanız daha fazla satış yaparsınız.
teşekkürler hocam önerilerini dikkate alacağım büyük satıcıları inceledim benden ucuza sattıkları bir çok ürün var. bendeki ürünler pahalı. ucuz ürün satmayı deneyeceğim.