Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 7-8 yıldır sigara bağımlısıyım maalesef. Bir çok defa bırakmaya çalıştım. 20 gün - 17 gün - 10 gün - 5 gün - 6 gün - 7 gün - 3 gün vs vs bıraktım rekor 20 yani

Her içtiğim de kendime kızdım ancak öyle bir bağımlılık ki bu lanet şey gerçekten sigarayı içmeyen anlayamıyor. Çok zor geliyor. Ancak bu sefer gayet iyi odakladım kendimi. 5 gün oldu. İnşallah bırakacağım. Ara ara içesim aşırı geliyor ama ilk günlere nazaran azaldı.

Birisi sigara içip yanıma gelince ''demek ki bende bu kadar kötü kokuyordum '' diyorum ve önceki zamanlar için pişmanlık duyuyorum.

Bu konuyu kendimi motive etmek için açtım açıkcası. Belki bir kaç kişi daha bırakmak ister. İnanın bugün çok öksürdüm, balgamları atıyorum sanırım. Temizlik başladı Kokular yavaş yavaş gelmeye başlıyor ve 3 gündür rüya görüyorum! İnsan rüya görmeyi özlüyor gerçekten.

Sabahları da dincim Umarım devamı gelir.

Sağlıklı günler.
ya biyer dikkatimi çekti 3 gündür rüya görüyorum dedin ben hiç rüya görmüyorum bunun sebebi sigaramı ? çok merak ettim bu arada hem sağlık olarak hemde maddi açıdan sigaranın allah belasını versin 300 lira verene kadar başka şeyler alınabilir taksitle.