standart insanlar bana göre:
1- özgürlükçü geçinirler.kanzuk gelir firma itibari diye entry siler,
2- elitizm derler,akbil zamlarına en büyük tepkiyi bunlar verir.
3- din toplumun afyonudur derler,kendi inandıkları doğruları at gözlügüyle savunurlar.
4- ortak akıl yazan yazarlara,akpli hülogg diye ezberden yazarlar.Adamın entrylerine bak sıkı chplidir
5 yukarda ki maddeye ek olarak "öz eleştiri" yapılmaz burada.Haşa akplisin anan avradın kalmaz.

dil bilmeyi marifet sananlar var aralarında,bende biliyorum.Ama emperyalist karşıtlığı yapıp amerikan rock konserine gitmek ayrı bir kafa istiyor

Artık sözlük inciden hallice "bilmem ne diyen kadın","sadece arkadaşız diyen erkek" başlıklar "kutsal" denilen bilgi yuvasında küfürden öteye geçmiyor.Sağolsunlar 8 mart kadınlar gününde içeriyi "matine"ye çevirdiler.Şimdi bunu yazdık ya,"Seksist bakış açısıyla bakıyor " diye eleştirilecekler.Birde bjk entryleri anlamsızca debeye girmesi var.Bknz lar sürekli db de .Eskiden daha doyurucuydu. 2008 e kadar ki eski entryleri okuyorum.Kitap gibi yazmışlar.

Her seçim dönemi kafası karışık akp seçmenine küfürü basıyorlar.bende ekran görüntüsü alıp yolluyorum.Size böyle diyorlar diye.Adamlar daha bir hırsla oy veriyor.

İyi ki varlar bence