Berkay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum. İki saatte bir gönderi yayınlama fikrine katılmıyorum açıkçası. İki saatte bir gönderi yayınlayacak kadar malzemem yok zaten. Ayrıca dünyanın en büyük sosyal medya hesaplarının da ortalama olarak 2-3 arası gönderi paylaştığını göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum. (http://www.socialbakers.com/blog/882...post-frequency)

Bir de ek olarak şöyle bir şey var. İki saatte bir gönderi paylaşımı yapmak demek, en azından benim sayfam için, kullanıcıyla alakasız bir çok içerik paylaşmak demek. Eğer komedi sayfası gibi, hızlı tüketilen içeriklerin paylaşıldığı bir sayfa olsaydı daha iyi bir sonuç alınabilirdi. Bu nedenle şu an iki saatte bir gönderi demek, yüksek oranda "görmezden gelinen" içeriğe neden olacaktır. Doğal olarak Facebook sonraki gönderileri de bu doğrultuda "görmezden gelen" kişilere göstermeme kararı alabilir diye düşünüyorum.
Sitenin ve sayfanın içeriğini bilmediğim için böyle bir öneride bulundum.
benim kanaatime göre tam tersi, paylaşımlar ne kadar beğeni paylaşım alırsa facebook erişimi o derece çoğaltıyor. farklı farklı paylaşım demek farklı kişilerinde beğenmesi paylaşması demek.

google'daki seo çalışması gibi düşünün... ne kadar kaliteli backlink(beğeni&paylaşım) o kadar çok erişim....