Site adresi : aşağıda verildi
Sektör: Kameralı sesli facebook oyunu
Oyunun amacı: saçma, ben yaptım ama bende anlamadım oyundaki amaç saçma bir şey oldu yinede girenler oluyor
Ziyaretçi sayısı: kendimi sayarsam 1 (normalde girenler var ama biz yok diyelim zaten giren 3 5 kişide karı kız için giriyor)
Domain: domainde değil alt domainimdedir satışa domain dahil değil çünkü domaini yok
Hosting: sizi 1 hafta 10 gün anca idare ederim
Yazılım dili: nodejs html5 mysql php
Bunu neden alayım? nodejs html5 öğrenmek için kaynak olarak alabilirsiniz yada geliştirip iyi şeyler yapabilirsiniz
Satış sebebi
Yazılımı iyi bir oyun yazmak için başlattım ama işlerimden dolayı oyunun temelini bitirip bırakmak zorunda kaldım oyun ve kamera ses sistemi çalışmaktadır geriye özellikler ve ıvır zıvır bıraktım onlarıda yapar yada yaptırırsanız iyi olur, yada kendini HTML5 NODEJS de geliştirmek isteyen yazılımcı arkadaşlar için iyi bir kaynak olur full açık kaynak teslim edeceğim.
Admin paneli yoktur mysql kullandığı için php yi azda olsa bilenler basit bir şekilde yapabilir.
istediğim fiyat 800 TL ( Pazarlıksız, Bu zamanda html5 oyun bulmanız imkansız kendini geliştirmek isteyenler için kaçırılmaz )
OYUN ADRESİ
Lütfen oyunda şu eksik bu eksik gibi şeyler yazmayın tamamen bitirmiş olsam bu fiyata vermem zaten, Amacımız bu işlere meraklı yazılımcılara kaynak olmasıdır yada alırım eksikleri yapar iyi yerlere getiririm diyenleredir