6 7 yıl öncesine kadar ekşide tanıdığım son derece bilgi birikimi yüksek insanlar çoğunluktaydı. Son dönemde aynı buraya olduğu gibi yaş ve zeka ortalaması düşük insanlar ekşiyede dadandılar.

Bir grup sürekli eleştirmeyi alışkanlık olarak getirip sallıyorlar. Ama yinede ekşide gayet mantıklı yazan insanlar da var.

Gel gelelim buraya. Ekşiye nazaran eğitim seviyesi daha düşük insanlar çoğunlukta. Çoğu yazarın 2. yabancı dil bildiklerini görebiliyorum ekşide. r10 da en son okuduğu kitap cinali olan bir sürü insan var. Her hafta şöyle mail geldi ne diyor diye konu açan bir sürü kişi var.

Konuyu açan gibi, en ufak bir bilgisi olmadan konulara kendinden emin olarak yorum yapabiliyorsa , ekşi sözlük incisözlük vs. diğer sitelerde de insanlar kendi düşünce yapılarında yorumlar yapabilir.

Yazılanları beğenmiyorsanız okumazsınız olur biter. Size kimse zorla sokmuyor siteye.

Ayrıca burada ithaller , hainler gibi yazan adamlar var. Bunu yazanlar veya böyle düşünenler en fazla kıytırık bi üniversitesi dahi zor biterebilmişlerdir diye tahmin ediyorum. İnsanların imrenerek baktığı beyaz yakalı insanların , bir çok dizi film oyuncusunun , türkiyede sanatcı olarka saygı gören bazı insanların ekşide yazar olduğunu bizzat biliyorum.