Nukrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aslında herkes bildiğini paylaşsa kimse de seo bitti diye başlık açmayacak.

misal sizin imzanızdaki siteyi inceledim, o kelimede iyi yerlerdesiniz. "replika diesel". ama aslında o alt sayfaya cok calısma yapmamışsınız. asıl çalışmayı domain authority'ye yüklenmişsiniz, www.domain.com anchoruyla backlinkiniz cok fazla. bu tarz uyguladıgınız şeyleri paylaşırsanız eleştirmek yerine, konu sahibi de öğrenmiş olur. nasıl yükseldiğinizi, ne kadar sürede yükseldiğinizi ve nası bi çalışma yaptıgınızı anlatın herkes faydalanmış olsun.

eleştiri yapmadım, tavsiyede bulundum )

imzamdaki siteye 5 aydır nerdeyse hiç bir çalışma yapmadım
önceden yapılan çalışma ile aylardır istediğim kelimede kafadayım, ucuz saat kelimesinde 2.sıradayım belki çok aranma hacmi buyuk değil ama altımda buyuk siteler var ama çıkamıyolar.

benim bahsettiğim site başka burda paylaşmak istemem 20 gunde rekabetli 3 kelimede de 3.sıradan 1.sıraya geldi, ama bu benim başarım değil hocam, yanı 20 günlük başarı benim, ama siteyi aldığım kişi, alt yapısını çok temiz ve iyi hazırladı, seo olarak, ben 20 gündür sadece 2 günde 1 tane sağlam temiz seo değerleri olarak iyi sitelerden tanıtım alıyorum hepsi bu

mesela farklı bi sitemde var ona paket sv tarzı çalışmalar yaptırdım bunlar insana deneyimde kazandırıyo ne fayda eder onuda görmüş oluyosunuz,

benim fayda gördüğüm

1-güncel içerik
2-doğal paylaşım (sosyal ağlar,forumlar, yorumlar vs vs doğal olduktan sonra heryere link ekliyorum.
uzun vadede bunu yaptım ara arada tanıtım aldım, hafif yükseldikçe tanıtım almaya devam ettim hepsi bu, seocu değilim sadece bu forumdan araştırarak bişeyler öğrenmeye ve yapmaya çalışıyorum

reklam yapmıyorum bu forumda bir arkadaş ancak ona sorar ve onay alırsam ismini yazarım her iki siteyede başlarda seoyu kendisi yaptı yanı sağlam temeller üzerine kurdu siteyi ben sadece şuanda pişen bi yemeğe tuz biber ekliyorum ve tadını çıkarıyorum