Öncelikli düşüncem açmayın derim.Sağlığınızdan ve ailenize uzak olursunuz uzun bir süre(ilgilenme babında.)
Eğer açacaksanız da farklı şeyler yaparsanız piyasa da tutunursunuz.Biz açmayı düşünüyorduk elimizde fazla bir sermayede yoktu ama şahane fikirlerimiz var (halen düşünüyorsanız paylaşabilirim.)
fırçasız yıkama o kadar önemli değil.Fırçasız köpük ilacında kesinlikle ve kesinlikle KOSTİK bulunmaması gerekiyor.(Üretimini yaptığım için biliyorum.)Ve ayrıca bazı müşterileriniz olacak aracını yıkadıktan sonra boyada sıkıntı olursa (çünkü ilaçlar kimyevi maddelerden oluşuyor sonuçta) temin edeceğiniz firmayla iyi anlaşma yapmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca öne çıkabileceğiniz ürünler seramik kaplama,nano boyama kaplama,cam filmi gibi ürünlerdir.
Masrafı biraz fazla olacak gibi duruyor o yüzden geri adım attım sayılır hocam önerileriniz için teşekkürler
Daha önce oto yıkama işi yapan bir müşterim oldu. Onun iş yerinde fazlaca vakit geçirmiştim. Yıkamaya gelenlere niye geldin der gibi bakıyorlardı.

Bunun sebebi de asıl parayı kaplamalardan kazanıyor olması. Ama gerçekten mükemmel işçilikleri vardı. Şimdi kapanmış. Nedendir bilmiyorum.
Birde hemen yan tarafımda bir oto yıkamacı var. Paraya mı doymadı, yoksa kazandığı para mı doyurmadı bilmiyorum ama benim yaptığım işe de göz dikti. Oto yıkamaya ek olarak benim yaptığım işi de yapmaya başladı.
Bu vesileylen bir ulusa sesleniş mesajımı da yayınlamış olayım.
Ne iş yaparsanız yapın ticari ahlakınız olsun. Şu veya bu sebepten ötürü gidip komşunuzun işine, ekmeğine göz dikmeyin.
Nasihatlarınız için teşekkür ederim.