Uzun makale okudum okumasına ama hiçbir şey anlamadım. Tekerrür eden taktikler var yani bilinenlerin dışında birşey göremedim ben açıkcası.
Alıntı
İçerik Yayınla : Hah işte dedi Kıllanan amcam. Sordum hayırdır diye? “Bu Google varya dedi çok kıl hiç sanş vermiyor bu içerikler hakkında” dedi. Hemen içerikleri nasıl istediğine dair göz gezdirdim ve webmaster tools “Link“ aracında ufak tefek şeylere rast geldim. Yayınlanan içeriklerin istenilen şekli akıcı bir yazı ve göze hitap edebilen bir şemanın olması gözüme çarptı. Bir çok google içeriklerinin şema ile desteklendiğini görmüşsünüzdür. Peki bunu bende uygularsam Seo açısından fayda sağlarmıyım dedim ve sosyal içerik platformu sitemde denemek istedim. İnanın dönüşümü 350 kat fazla oldu. Bunu ben abartmıyorum kesinlikle deneme ile başıma gelen bir olaydır. Sizlere bu yazıyı eğer iş yerinden yazmamış olsam evde kesin şema eklerdim ki yine de sonradan da olsa eklemeyi düşünüyorum. İçerik için yettimi hayır. Kategori seçimi yapmalısınız. Sonrasında ise etiket seçimleri çok önemli. Bir kaç adet size ait resim ve bir kaç adette kalın yazı ekleyin sakın abartmayın. Yazınız kısa ise kesinlikle 1 adetten fazla yapmayın.
Burasını önemli gördüm ama hiçbir şey anlamadım ne demek istediğinizi.Schema.org yapısından mı bahsediyorsunuz nasıl birşey ?