Size çıkacak sonucu şindiden söyleyeyim *********** haklı çıkacak ve davanızda kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıkacaktır. Adalet yok çünkü benim öyle oldu.Bende 6 ay önce 1800 TL dolandırıldım bana ulaşırmısınız ayrıca konum bu
https://www.r10.net/forum-disi-sikaye...ehir-oldu.html
anladım işte ozaman dediğiniz gibi durum sıkıntılı görünüyor
BANKA bu işleme hiç bir şekilde müdahale etmiyor bir defa başıma gelmişti,bırakın müdahale etmesini adamın bilgilerini bile vermiyor banka parayı gönderdiğiniz kişiyle iletişime geçin diyor.saçmalığa bakarmısın ben adamlara dolandırıldım diyorum onlar karşı tarafla iletişime geçin tekrar size iade etsinler bizim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar..
Oncelikle gecmis olsun. Gecmis yillarda benzer (belki ayni) durum icin dava acmistik. Size tavsiyem paradan umudunuzu kesin ve sikayetinizi gerekli mercilere iletin.
Konunun birine detayli yazmistim, ornek dilekceyi buraya da ekleyim. Avukata yazdirilmistir, kendinize gore duzenleyebilirsiniz. Detaylar için:
https://www.r10.net/1068136002-post12.html
Dolandırıcının açıklaması (Internetten alisveris yapan herkes riskli oldugu bilir ve kabul eder) ve buna bagli karar tabii ki de olumsuz. A'dan Z'ye tum kanitlar mevcutken dava dusuruldu ve karsi taraf sucsuz bulundu. O yuzden umudunuzu keserek hakkinizi arayin diye basta belirttim.
Geçmiş olsun, bu tür adı sanı belli sitelere dahi güvenmemek gerek.
Ben de geçtiğimiz aylarda gittigidiyor üzerinden annem için mufak teçhizatı siparişi verdim ürün kırık geldi, aradım durumu anlattım geri gönderin iade geçelim dediler. Ürünü gönderdim o gün bu gündür ulaşamıyorum. Site ile iletişime geçtiğimde de iade süresi dolmuş vs. diyorlar. Ne yazık ki bu tür dolandırıcılar böyle ticaret sitelerinin arkasına sığınmış durumda.
// Arkadaşlar savciligi gidilmistir. Karakola ifadeye yonlendirilmis kisi.
Karakolda ifadede verilen evrak tekrar savciliga dusescek herhalde.
Internetten arastirdigim kadariyla sonuc sanirim dolandiriciyi sucsuz buluyor. Eger sonuc boyle olursa ne yapilmasi gerekiyor. Mutlaka bir çözüm yolu olmalidir diye dusunuyorum. Eger sonuc olumsuz olursa dava acilmasi planlaniliyor.