Merhaba,
Yaşadığım yerde 360 m2 bir arsa buldum kiralık. 3500 TL kira istiyorlar. Pazarlıkla belki 3000 TL'ye çekilebilir diye düşünüyorum.
Lüks aracın ve zenginlerin olduğu bir yerde yaşıyorum. Arsa araç trafiğinin yoğun olduğu 3 bölgeyi birbirine bağlayan bir noktada. Çevremizde var zaten. 2 ortak açmayı düşünüyoruz.
Daha önceden bu işi yapmış olanlar var mı? Zorlukları nedir? 2 kişi çalıştırmayı düşünüyoruz başta. Yıkamanın yanında aksesuar satımı pasta cila vs. 'de yapacağız. Böyle bir kira bizim orada çok ucuz. Çevrede ki oto yıkamalar 7-8 lira kira ödüyorlar. Bilindik 3 adet daha oto yıkama var. 2'si biraz uzak 1'i yakın.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla
Öncelikli düşüncem açmayın derim.Sağlığınızdan ve ailenize uzak olursunuz uzun bir süre(ilgilenme babında.)
Eğer açacaksanız da farklı şeyler yaparsanız piyasa da tutunursunuz.Biz açmayı düşünüyorduk elimizde fazla bir sermayede yoktu ama şahane fikirlerimiz var (halen düşünüyorsanız paylaşabilirim.)
fırçasız yıkama o kadar önemli değil.Fırçasız köpük ilacında kesinlikle ve kesinlikle KOSTİK bulunmaması gerekiyor.(Üretimini yaptığım için biliyorum.)Ve ayrıca bazı müşterileriniz olacak aracını yıkadıktan sonra boyada sıkıntı olursa (çünkü ilaçlar kimyevi maddelerden oluşuyor sonuçta) temin edeceğiniz firmayla iyi anlaşma yapmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca öne çıkabileceğiniz ürünler seramik kaplama,nano boyama kaplama,cam filmi gibi ürünlerdir.