tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam her yazıyı düzgün yazıp sıralamaya oturmak kolay olsaydı zaten.. yüzlerce faktör var ki kelimeden kelimeye değişiyor. yani yazı çok çok iyi olabilir. bu yazdığınız ilk gün sıralamaya oturacaksınız anlamına gelmez.
mert252 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan 97. sırada biraz zaman vermelisin iniş çıkışlar olabilir

http://prntscr.com/aovys2
Evet anasayfadaki sabit sayfayı indexlemeyip bugün girdiğim başka bir yazıyı indexleyip sıralamada yer vermiş. Sanırım alt kelimelere yeni yazılar yazdıkça değişecek.

registan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ersin arkadaşıma katılıyorum.
içerik mantıklı ve okunaklı olursa yani ziyaretçi odaklı olursa uzun sürede daha verimli olacaktır.
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı fikirdeyim. Değişik bir krep yaparak video çekin youtube videosunu sayfada paylaşın. + etki görürsünüz (:
Başlıkta yazdığım gibi bu benim için bir deneme. Bu sektör benim sektörüm değil, bir arkadaşıma hediye olsun diye aldığım 12 aylık ortalama aranması 6600 olan bir anahtar kelimeli domain. Benim sektörümde ise en yüksek anahtar kelime 8100 aranması var. Rekabeti yüksek tbm 5 ve üzeri.
Sektörümde ihtiyacı olan kişiler siteye girdiklerinde ilk yaptıkları görüyorlarsa telefonu aramak ya da iletişim sayfasını tıklayarak telefonla aramak. İçeriği sırf kullanıcıya yönelik sitelerim var. Sektörümü yazmak istemediğim için örnekler veremiyorum ama asıl yaptığımız iş için neredeyse hiç kimse sayfa gezmiyor, uzun süre durmuyor. Resim, video, infografik vs yüzüne bakan yok. Bunu diğer meslektaşlarımdan da, biliyorum. 2 kelimeden oluşan anahtar kelimeli bir sitemi (zamanında 3-5 sıradaydı) son güncellemede google ilk 500den çıkarmış. Zerre spam bulamazsınız, yazılarım tamamen özgün, o kadar ki, sektörümdeki 6 site benden çalmış. Sonuçta site sıralamada yok o kelimede. Neyse ki, bir kaç dokunuşla 83. sıraya girdi o kelimede.
Yazıyı uzatırım ama örnek veremediğim için pek anlaşılır olmayacak sanırım bu haliyle. Kısacası başlığımda da, bahsettiğim gibi hazır elimde bu site varken onda bu denemeyi yapayım dedim. Bu yüzden kullanıcı odaklı değil. Zaten ben ayvalık tostçusu değilim. Sağdan soldan re-write yaparak bir kaç yazı daha ekleyeceğim. 2 kişilik tarifleri tek kişilik yazacağım vs vs.. Adı üstünde deneme bu. Şimdilik google da kararsız kalmış gibi gözükmekte.. Bakalım uzun vadede ne yapacak.

Yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim, olumlu olumsuz eleştirilere açığım, Neden dediğinizi yapmadığımı, söylediklerinizin benim sektörümde işe yaramadığını bilmenizi istedim.

Not: Kendi sektörüm için halen yaptığım bir ana site ve paravan sitelerim var. Ana sitemde yine aynı özgünlükte, kullanıcı odaklı yapacağım ama paravanları bu ya da buna benzer şekilde yapmayı planlıyorum.