Merhaba arkadaslar;
Son 3 yildir bitcoin teknolojileri ile ilgileniyorum daha önce leri web hosting sektöründeydim.
Btc ile ilgili guzel bir domainimiz var, istanbul merkezli bir bitcoin exchange sistemi kurmak istiyorum. Türkiye de bitcoin exchange Btcturk var su anda alternatifi yok gibi görünüyor farkindayim.
Benimle birlikte böyle bir işe girmek isteyen olursa yüz yüze olursa daha iyi olur konuşmak isterim
Türkiye de henüz bitcoin resmiyeti olmasada yakin zamanda bitcoin ile ilgili bir yasa çikacaktir.
Hocam öncelikle tavsiyem bu konuyu defterdarlığa danışmanızdır. Takascoin kapanma sebepleri arasında vergisel sorunlar ve türkiyedeki yasaların saçmalığıdır. Bu sebeptendirki öncelikle yasal olarak türkiyede btc trader işinin imkansız olduğunu üzülerek belirtmek isterim. Bilhakis kendim böyle bir proje ile devletin mali kapılarını aşındırdım ama maalesef ülkemizde yapmayı düşünüyorsanız boşa kürek sallarsınız. Şuandaki yasalarla bitcoin borsa işi elektronik para çıkaran kuruş olarak algılanmaktadır ve vergileri vede ödenmiş sermayesi zaten akıllı adam işi değildir.
Saygılarımla.