mobil konkasör nereden alınır? mobil konkasör tam olarak nedir? mobil konkasör çeşitleri nelerdir? gibi.... Arama hacmine bakmadım ve ürün cinsine örnek vermek istedim. Yazdığıma benzer türev kelimelerin aramaları çok yapılıyor. Adwords Keyword Planner kısmında iyice araştırma yapmanızı öneririm. Sadece hedef kelimeniz "mobil konkasör" ise buna uygun kelime yoğunluğu sağlayıcı yakın terimler vardır onların aranma hacmi yüksek ise yine long tail şeklinde kullanabilirsiniz ve faydasıda iyi olacaktır.
Örnek: Hedef kelimem Ahşap ise ona yakın olan Mobilya kelimeleri, Ağaç kelimeleri vardır. Bu şekilde yola çıkarsanız pozitif etkilerini görürsünüz.
Biraz bu konu kelime yoğunluğunada giriyor. Zaten SEO çalışmalarını şuanda tek parçadan değerlendirmekte olmuyor. Bütünsel mantıkla hareket etmeliyiz.
Long Tail: Uzun kuyruk olarak bilinir. Bencillik olmasın bu sefer farklı bir kaynak adresini incelemenizi tavsiye ediyorum:
http://www.eticaretdergisi.com/longtail-nedir.html Bu konuyu kendi sitemizde de uzun uzadıya ele almıştık.