Dostum nazarın yanında kendi hatalarını da nazara bağlamışsın;
2. Haftası ehliyetsiz çocuk arkasan çarptı 350 tllik masraf -> Normal olağan şeyler
Duran trafikte arkadan servis şoförü dokuntudur ufak çizildi -> Normal olağan şeyler
Belediyenin kapatmadığı yolun ortası içi su dolu çukura girince lastiği tutan demirin yamulması.. -> En az belediye kadar suçlusun.
Camı silerken yarıda sileceği bırakınca camın çatlaması -> Bir tek bu olağan dışı
En sonunda ara sokaktan aniden yola pralel çıkam mercedese çarpmam ve sonuç -> Kazada %100 karşı taraf hiç vermezler 1/8 araca bindiğin an kusurlusun. Kaldı ki bu da olağan normal bir kaza.
Bence biraz dikkatli sür, ben de 5 yıl önce çok kaza yaptım tam senin yaşındayken. Hatayı hep başkasında arardım ama şimdi bakıyorum ki hep hata bendeymiş.
Babamın bir lafı var, trafikte herkesi deli olarak gör ki kimin ne yapacağı belli olmaz olarak düşün ki ona göre dikkatini ver.
Geçmiş olsun, yeni araban kazasız belasız inş.
Allah razı olsun yeni arabada inşallah kazasız belasız kullanmak nasib olur.
Bu kusur oranı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:01:56 -->-> Daha önceki mesaj 01:59:54 --
Camı silerken yarıda sileceği bırakınca camın çatlaması nedir hala anlıyamadım açıklarmısın hocam

ayrıca %20 trafiğe çıktıgın için suçlusun %80de karşı taraf geçmiş olsun
Arabanın jantlarını bi güzel parlatrıktan sonra ön cama, cam sil sıkıp silecekleri kaldırdım sildim. Sonra bi sileceği indirdim diğerinide yarıda indirdim bi baktım çatladı cam ayıplı mal diyen oldu her ağızdan bi laf çıktı sürdükçe çarlak büyüdü değiştirdik zor işler