cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/1071510824-post1402.html bu mesajında konu sahibini etiketlediğinden, o da beni etiketlediğinden bana bildirimi geldi, genel olarak yorum gelmediğine dair şikayetinden de üzerime alındım ve dönüş sağladım. Çünkü bu konuda en az senin kadar bende hassasım.

Gruptaki üye sayısı kadar yorum gelmiyor. Gün içerisinde yorum yapmayanlar olabilir. Ertesi gün telafi yapacaklarından ertesi güne bir beklenti içerisine giriyorum ama yine sayı az. Başka kişiler yorum yapmamıştır belki diyorum ama yine sayı az ve hiç kişi sayısı kadar bir yorum geldiği yok. Siteye bu grup harici epey yorum geldiğinden ancak tespit için konuya girip incelemek gerekiyor fakat bu da her zaman mümkün olmuyor. Sanırım bazı arkadaşlar konu sahibi hariç diğer siteleri es geçiyor ya da bazen es geçebiliyor. Benim buradan çıkardığım bu...
Hocam ben konuya yazılan gezintilere göre tabloyu dolduruyorum kendi siteme görede isimleri karşılaştırıyorum eksikleri vs. listesini tutuyorum fakat eğer size tablonun dışında farklı bir şekilde eksik yorum geliyorsa boş vaktinizde bir bakın bildirin bana atalım gruptan. Kimsenin hakkı yenmesin.