SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paşam, macunlar kaç kez değişti inan sayamadım. En son 4 gün önce değişti. Tamamen söküldü ve temizlendi. Yok arkadaş çöpe atıcam, yeni pc alırsam okula hediye edeceğim. Aklımda şu an monster var, lakin 4-5 yıl sonra oda böyle olacaksa almamın bir anlamı yok.
Sizin sorun tamamiyle casperla alakalı Ama 5 sene uzun bir süre alacağınız cihazın bakımını düzenli yaptırmanız lazım.

Önermediğim halde bir tanıdığa hp aldık 3.700 liraya vatan bilgisayardan. Makine gerçekten hızlıydı ama şans işi en ufak bir sıkıntıda gönder dedim garantiye. Şu an garanti konusunda en iyi firmalar lenovo ve hp olduğunu söyledi oradaki teknik servisteki çocuk.

Asus alma çok şişiriyorlar ama içi boş beklediğin performansı vermiyor üstelik servis ağı çok zayıf. Çok pahalı ama msi'da düşünebilirsin.