Finansbank hesabınıza ödeme yapıp (Enpara ile) ödeme bildirimi yaptım.Normalde anında onay verilecek ibaresi yazıyordu fakat anında onay olmadı." Ödeme Bekleniyor" yazıyor.Destek talibinde bulundum.Otomatik ödeme ve onay sisteminiz çalışmıyor herhalde.
Merhaba,
Ödeme bildirimi bölümünü eksiksiz doldurduğunuzda ödeme sisteme düştüğünde otomatik olarak onaylanır ve lisansınız aktif olur.
Lisansınızın aktif olduğunu görmek için sistemden çıkış yapıp tekrar girmelisiniz.
Bunun demo paneli var mı?
Merhaba,
Canlı destek üzerinden demo talebinde bulunabilirsiniz.
siz entegrasyonu yaparsanız fiyatlar nasıl olur? teşekkürler.
Merhaba,
pm gönderilmiştir.
Key finder kesinlikle normal çalışmıyor. O konuda düzeltmeye giderseniz çok seviniriz. Konunu ile hiç alakası olmayan kelimeler getiriyor

. Ya da okadar içerik yazı olmasına rağmen konuda findera basıyorum Keyword finder bu baslik icin kelime bulamadi. diyor.
Örnek verecek olursam: Kıskançlığın Yaşı Yoktur: Dans Gösterisi Sırasında Partnerine Kızan Küçük Cimcime
Getirdiği etiketler: son dakika haberler,haberler,haber,erzurumda demirtaşın mitingi öncesi olaylar çıktı,yarbay: 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor
Merhaba,
Keywordfinder iyileştirmelerimiz sürmektedir. Şu anda sadece onedio içeriklerinin keywordfinderında bir problem vardır. Ekibimiz bu konuyu da çözecektir.
İyi Çalışmalar.