sıralamaya girip çıkmak sadece senin sitene mahsus değil. google artık pek çok siteye bunu uyguluyor. Özellikle de yenilere..
Ayvalık tostu hedef olan bir yazıda Ayvalık tostunu, Ayvalık tostunun, Ayvalık tostu'nda gibi o ( hedef ) kelimenin farklı türevlerini kullanmak o yazının bu anahtar kelime ile ilintili olduğunu daha da belirginleştirir. Senin hatan sanırım bu olmuş.
Bol şans.
Ben ayvalık tostu olarak ana kelimeleri yalın halde geçirmiştim (ak yoğunluğuna dikkat ederek). Bu türevleri kullanmadım. örneğin konya bosna hersek, iyi tarif burada arkadaşlar gibi saçma şeylerde anahtar kelime aracında vardı ve bunlarıda ekledim. Bu tür bulduğum kelimeleri değil de, bahsettiğiniz türde tostunu, tostuna, tostunun, tostunda vb gibi ekli halleri mi geçirsem daha iyiydi?
Bu arada google yeniden sıralamaya koymuş. Site şu an bende 15. sayfanın ilk sırasında gözüküyor ama bu yazdığım sabit ana sayfadan eser yok. İlk wp kurulduğu haliyle indexlemiş. site:hedefsite.gen.tr olarak aradığımda sadece 4 sonuç var ama bahsettiğim yazı ve test diye yazdığım yazı yok.
Bu ilk halini yeniden sıralamaya sokarak acaba bana dikkat et uyarısını mı verdi
Her şey bir yana aslında bu site cafesi olan bir arkadaşımın sitesine backlink sağlasın diye yapmaya çalıştığım bir site olacaktı. Benim kendi sektörümde yapmam gereken bir site var ancak hala ne şekilde yazacağıma karar verememiştim. Bu siteye bu şekilde bir deneme yapmış oldum. Şimdilik başarısız gözükmekte. Bir yazıyı yine aynı şekilde yazacağım. yan kelimeleri daha az tutacağım. Diğer bir yazıda ise bahsettiğiniz türevleri kullanmaya çalışacağım.
Tüm cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.