masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yazmayım yazmayım diyorum artık yazıcam bana yorumlar hep eksik geliyor..

01.04.2016

sedat
Metin
Sezen Bağış
ranim
muzaffer
ekin
Ahmet

5 YORUM..

31.03.2016

rıdvan
aydin
tufan
Haldun
Yunus

30.03.2016

Yunus
ünal
Kerem
selami
okan
Osman

29.03.2016

Ahmet
serkan
seher
Metin
ubeyd

Grupta 9 kişiyiz. Kendini sayma 8. Bana son 3 4 gündür hiçbir zaman 8 yorum gelmedi. 5 geldi 6 geldi 7 geldi. hadi 7 tamam da 5 nedir? ben herkese tam yorum yapıyorum ama karşılıgında 5 yorum alıyorum. Bu konuya bir açıklık getirirsen sevinirim.
beni niye etiketliyorsun, ben şehir dışında olduğum süreçte konu sahibine mesaj bıraktım linkimi çıkardı hak geçmemesi ve telafi sürecinin ağırlaşmaması için.Şu anda bakabilir ve linkimin olmadığını görebilirsin.

Gezinti yaptığım süreçte gezintim o gün yapılır yapılmadı ise konu sahibi gezinti yapmayanı etiketler ve bu ben isem ertesi gün telafisi ile yapılır.

Hiç bir sitede aksaklığımda olmamıştır. Bazı zaman bir çok siteye fazlasıyla bırakırım ki bu fazlasıyla dediğim yorum öyle 15-20 kelimelik üfürük yorum değildir. Haber site sahiplerini etiketleyim ve konuya yazsınlar istersen okur eleştirir, tartışma konusu açar ve konuyu aktifleştirir siteye katkı sağlamaya çalışırım. Neyse uzatmaya gerek yok...

gezinti ve yorum mesajlarıma bak eğer bir yorum benden eksik geldi ise ben bu konudan ayrılırım. Bu kadar açık ve net...