Arkadaşlar hepinize tavsiye güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum akşam üstü taburcu oldum şuan evimdeyim bayağı serum yeyip bol bol su içtim test yaptıracağımı söylemiştim sonuç olarak vücudumun (alerji testide dahil birçok teste göre) ph değeri çok düşük çıktı ek olarak mevsimsel rinit göründü bunu zaten biliyordum hatta tedavisi için yılın 365 günü kullandığım bir ilaç var "levmont" adında bilmediğimse özellikle bu ayda mevsim değişikliği nedeniyle ilaç etkisini fazla gösterdiğinden vücut suya ihtiyaç duyar ancak kuruluktan dolayı içememe durumu olurmuş genelde suyu ben beni bildim bileli kullanmazdım ama bu ay fazla abartı olmuştu sebebini anlayamıyordum sonunda bulundu doktor çok dikkat etmemi aksi halde böbreklerede zarar verebileceğimi söyledi bu ilacı kullanan varsa onlarada uyarım dikkat etmeli rinit hastaları için en tehlikeli mevsimdeyiz çözüm olarak alarm kurdum öneride bulunan arkadaşların dediklerini eve gelirken aldım tek tek deneyeceğim inşallah çözeceğim hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun hocam. Allah daha kötülerinden korusun sizi.