Karbonatlı su içmeyi denediniz mi? Tadı güzeldir demiyorum ama kötüdür de diyemem. Deneyin, belki bu şekilde içebilirsiniz. Hem vücudunuzun ph değerini yükseltir.
Geçmiş olsun bende tam tersi bir oturuşta 1,5 litre garanti. Yaz kış soğuk olacak (sıcak su sadece canım istemiyor diye içemiyorum) Cam şişede olması önemli koku olmuyor. Bu şekilde deneyebilirsin. Cam şişe suları dene, sonrasında BUZDAĞI kesinlikle öneririm. Normal damacana alma, depozitosuz büyük 19 luklardan al cam şişeye doldur az soğutarak iç.
Bu arada kahve çay vb hiçbir içecek suyun yapacağı etkiyi yapmaz kendinizi kandırmayın.
Bende aynı sorun vardı fakat benimki 2-3 günlük bir problemdi su içemiyor tiksiniyordum. Biraz araştırdım olayı sonra kendiliğinden geçti. Su yerine bol bol portakal suyu ve nescafe içiyordum.
Bende 2-3 gün su içmesem dururum. Susadığımda falan kola içiyorum genelde. Benimde canım su istemiyor.
Bende çok su içemiyorumdum hatta neredeyse hiç diyebilirim. 2-3 günde 1 bardak anca...
bilmiyorum doktorunuz ne der ama ben şunu yapıyorum şu an önce tatlı bir şeyler yiyip peşine yarım litre su içiyorum.
Geçmiş olsun
Suyun yerini hiç birşey tutmaz , direk su içmen lazım .
Günde 10 bardak çay , nescafe ,ayran , diğer sulu şeylerden içiyorum sonuçta içinde su var demeyin daha kötü duruma düşersiniz , bunlar böbreği yoran içecekler .
Hiç birşey karıştırmadan su içmelisiniz . Böbrek nakli oldum bu işleri iyi bilirim.
Doktor ne diyorsa uygulayın uzun süre 4-5 litre içirmez zaten böbrekleriniz normale dönerse 1.5-3 litre arası iç diyecektir .
Spor yapmanı öneririm hocam. Zaten ister istemez susayacaksın içeceksin. Spor gerçekten sağlık. 1,5 yıldır kendi çapımda profesyonel olarak spor yapıyorum. Eskisinden daha dincim.
Geçmiş olsun üstad, su içeren besiler tüketin salatalık domates karpuz gibi
Bende normal su ictigimde bulanıyor doktor hazir su yada suyu kaynat ic dedi sense suyu kaynat ic sicak icemesn sogutup ic. Belki faydasi olur + baska sehre git hava degisimi iyi gelir
Tüp mide ameliyatı oldum benimde su içmem gerekiyor sürekli. Normal su bi yere kadar içiliyor. Ama detoks suyu olarak hazırlayıp içiyorum. 1.5Lt suya çilek, portakal, limon, salatalık doğruyorum. Yaklaşık 30 dakika sonra içmeye başlıyorum. Hafif hoş bi aroması oluyor. Hemde rahat rahat içebiliyorum. İçerisine hoşuna giden herhangi bir meyve aroması ekleyebilirsin. Mesela hiç bir şey bulamadın bildiğimiz meyve suyundan 3-5 damla damlatıp iç. Çözüm olacaktır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Adam vücudumda su kalmadı diyor sen spor yap daha da su kaybı yaşa diyorsun resmen
Arkadaşlar hepinize tavsiye güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum akşam üstü taburcu oldum şuan evimdeyim bayağı serum yeyip bol bol su içtim test yaptıracağımı söylemiştim sonuç olarak vücudumun (alerji testide dahil birçok teste göre) ph değeri çok düşük çıktı ek olarak mevsimsel rinit göründü bunu zaten biliyordum hatta tedavisi için yılın 365 günü kullandığım bir ilaç var "levmont" adında bilmediğimse özellikle bu ayda mevsim değişikliği nedeniyle ilaç etkisini fazla gösterdiğinden vücut suya ihtiyaç duyar ancak kuruluktan dolayı içememe durumu olurmuş genelde suyu ben beni bildim bileli kullanmazdım ama bu ay fazla abartı olmuştu sebebini anlayamıyordum sonunda bulundu doktor çok dikkat etmemi aksi halde böbreklerede zarar verebileceğimi söyledi bu ilacı kullanan varsa onlarada uyarım dikkat etmeli rinit hastaları için en tehlikeli mevsimdeyiz çözüm olarak alarm kurdum öneride bulunan arkadaşların dediklerini eve gelirken aldım tek tek deneyeceğim inşallah çözeceğim hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum.