Bütçe derken ne kadar bir bütçe
İlk sayfa için çalışma kalitesine bağlı olarak 1x.xxx gibi bir bütçe gerekirken ilk sıra veya lk 3 çalışması için 3x.xxx tarzı bir bütçe gözden çıkarılmalıdır benim görüşüme göre.
Türk filmi eklemedikten sonra telif sıkıntısı olacağını sanmıyorum , en azından belli bir süre.Güzel konu takipteyiz.
Tam olarak benimde demek istediğim oydu, R10 dayanışması ile herkes tecrübe edinebilir diye düşünüyorum. Yakında diğer sektörler içinde bu tarz konular açmayı düşünüyorum.
Maalesef film sitem yok. Sektörümle alakalı bir aranma olduğu için abcdfilmleri.com olarak bir domain aldım. aranması 4-5 bin. Bende başlık altından konuyu takip ediyor olacağım. Ben çok film izleyen biriyim ve maalesef hepsine gitmek yerine netten izliyorum. Site sahibi arkadaşlar sağolsunlar reklamları abartmışlar. Videonun üstü bile kaplı olup tıklanınca bile gitmeyen site gördüm. İmdadıma adblock yetişti. Diyeceğim şu; genel olarak sorunlarınızı bilmiyorum ama bence kullanan biri olarak tek tavsiyem izleyiciyi bunaltmadan reklam yerleşimi olmalı.
Kesinlikle en önemli unsurlardan birisi de bu. Üstelik SEO kavramını yıkıp geçin, eğer ki düzgün ve güzel bir reklam yerleşimine yer verilirse hem kullanıcı o siteyi aklına kazıyacaktır hemde site üzerinde uzun süre vakit geçirildiği için kullanıcının bir sonraki aramasında bu siteler daha üst sıralarda çıkacaktır.