Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere kişisel hesabım onaylandı ve bu konu üzerine nasıl onaylattığım ile ilgili sorular geliyor veya beni sanatçı olarak algılamayan oluyor.Bunların cevabını vermek için bunu yazıyorum.Twitter ile bağlantısı sağlam olan bir yakın dostumdan bu konu ile ilgili destek istedim ve kendisi yardımcı oldu.Öncelikle form tarzıyla bu onay işleminin gerçekleştirilmediğini bilin.Çok ünlü insanlar bile red yiyorken sahte albümle onaylatmaya çalışan arkadaşlar var verdiğiniz paralara emeklere yazık arkadaşlar olmuyor yani denedik yoksa form yollayan milyonlarca insan var.Sözün özüne gelmek istiyorum bu tarz onaylama işlemleri şuan için pek mümkün değil.Sadece (Gerçekten) ünlüler ile bu işlem için çalışmaktayız onun haricinde onaylatmak isteyenlere ben tarafından extra ücret karşılığında yardımcı oluyorum.
Ünlüler-Sanatçılar-Siyasetçiler-Yazarlar-Sporcular vb. Kişiler ve kurumlar için Ücret 4 Bin tl Arkadaşlar Twitter ile mailleşen arkadaşım tarafından onay verilirse işlemler başlatılıyor.Onay vermezse ücret anında iade ediyorum.
Onay öncesi kimlik - marka tescil belgesi - pasaport- ehliyet vb. belgeleri Twitter'a mail esnasında gönderiyoruz.
Herşey uygunsa onay öncesi parayı peşin alıyoruz.
Herşey bu kadar arkadaşlar umarım aklınızda soru işareti kalmamıştır iyi forumlar.