Hocam yakın bir zaman önce, belirttiğiniz bütçede bende oyun bilgisayarı aldım. Ben masaüstü tercih ettim fakat laptop alacak olsam tercihim kesinlikle Monster olurdu. En üst düzeydeki donanımı en ucuza sağlayan marka şu an Monster. Technopatta falan incelemeleri var bakabilirsiniz, kendi sitelerinde de video incelemeleri var. Hangi markayı alırsanız alın dikkat edeceğiniz noktalar işlemcinin 6.nesil skylake olması, ekran kartının GTX sürümü ve SSD diskli olması. Ghz değeri, gb, bit bunlar hep aldatma. Benim tavsiyem linkteki ürün, özelleştirip SSD taktırabiliyorsunuz. Ayrıca o kadar para veriyorsunuz en az GTX 970 olsun.
http://www.monsternotebook.com.tr/ur...R#.VwGI-aSLSUk
benimkinde işlemci 4750 sadece diğer özellikler neredeyse aynı rami yüksek olanda mevcut teknosalardakinde
fan sesi hiç yok ısınma ultra ayarlarda oluyor ama olsa bile bi sıkıntı yaşamadım , çok araştırıp aldım bu ürünü,önceki ürünümde asus tu ,yanında hediye sonicmaster subwoofer veriyorlar ayrı bi hava katıyorlar, birde benimki dokunmatik ekran
Monster modellerine bakmanızı öneririm, 6 aydır kullanıyorum açamadığı veya takıldığı bir oyun olmadı henüz.
Hocam ısınma noktasında ne diyorsunuz iyi midir Monster?
Gta5 ve Assassin's Creed Rogue aynı anda açtım her iki oyundada 20 - 30 dakika vakit geçirdim aşırı bir ısınma yok normal hocam, "Abra A5 V5.2.1" modelini kullanıyorum.
Bütçeniz varsa Monster veya MSI modellerini öneririm.
Arkadaşlar size son bir sorum olacak. Laptopların ömürleri ortalama 5 yıl oluyor. Peki bu monster veya msi laptopların ömrü ne kadar? Ayrıca istediğimiz Zaman (ekran kartı, ram veya hdd) yükseltebiliryormuyuz?