Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkidir iplemiyorum seni, işine bak
Bak hayattan bi haber kardeşim amcası kardeşi memur olan herkes bu bilgilere ulaşabilir(muhtarda olur) bu bir.
2- o isşler oyle olmuyor kimlik fotokobisi istenir muhtemelen sözlükde gördüngün trolu ciddiye almışşın 50 tane hat mat şaçmalamışşın .
3- İnternette zaten 2009dan beri polis veri tabanından ve nufus mudurlugunden veri sızmakdadır küçük bir arastırma ile bulabilirsin dediğim gibi hatta şuan internette isim- telno ,tcden kişinin üzerindeki mal varlıgını veren datalar mevcut siz ulaşamazsınız orası ayrı hatta yanlış hatırlamıyorsam sen yeni yetme oldugun için hatırlamazsın büyük ihtimal r10 büyük bir data paylaşılmıştı TC VE TELNo ları içeren silinmişti sonra..

4- İnternet güvenliğinize bu kadar düşkünseniz ve facebook-twitter-instagram kullanıyorsanız zaten siz bitmişsiniz.Ulaşmak isteyen yine ulaşabilir.İnternete attıgınız resimler den bile konum tespiti yapılabilir.ijital fotoğraf makineleri ve akıllı cep telefonlarından çektiğiniz her fotoğrafa, o resmin nerede çekildiğine dair çok detaylı olarak coğrafi konum koordinatları eklenmektedir.Twitterda ve facebookda yazdıklarınız sizin kişiliğiniz hakkında oldukça çok bilgi verir.Sokakda ilk kez tanıştıgınız biri sizi kolaylıkla manipule edebilir.Buda dolandırılıgın ilk ve en önemli kuralıdır.Eğer biri dolandırıldıgın farkındaysa o kişiyi dolandıramamışın demekdir...(Not: bir ara sırf kız tavlamak için böyle bir program yazıyordum kişinin sosyal medyasını tarayıp anlamlı bir data haline getiyordu.En son gittigi yerleri en çok takıldıgı mekanları en sevdiği film muzik vb . hatta ruh hali diye bir algoritma yazmıştım çok şaçmaydı fsdjfksdjafk imojileri filan

Neyse uzun yazdım... şuan beni sinirlendiren Mert Yılmaz adında birinin datadan buldugum tc ve adres bilgileri ve tel noyu filan Yebeni.com -Ezbeni.net kıllıkıllı.org diye sitelere giriyorum ...