sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem genele yazdım diyor hemde karalama deyip kendinle çelişiyorsun. Ben burada haklı veya haksızı da aramıyorum çünkü hesabımın kilitlenmiş olması da aramamam gerektiğini gösteriyor kısacası gerek duymuyorum. Ama üslubuna dikkat edersen "sus falan" iyi olur çünkü sana ve emeklerine saygı duyanlar açısından yıpranmamış olursun. Konumun başını okursan bizzat dediğim gibi amacım karalama kampanyası değil ki arkadaşlar da o denli bir yaklaşım göstermesinler istedim, amacım tepkiye tepki ile cevap vermek.
Vesselam.
Söylediklerimin hala arkasındayım sizin açtığınız bu konu üzerinden genele sesleniyorum. Son günlerde AA ya forumlar üzerinden yoğun bir şekilde karalama yapılıyor. Beni forum üzerinde bir çok kişi yıllarca tanır, boş ve yalan konuşmam. Ortada gerçekten AA yı suçlu duruma düşürecek belge veya kanıt var ise hakkınızı yasal yollardan arayın, burada yazdığınız her şey sizi de haklıyken haksız duruma düşürecektir. Yukarıdaki mesajlarımda yazdığım olaylar sürekli AA nın yaşadığı ciddi problemler ve olayın tek taraflı yansıtılması doğru değil.