Çoğu firma aynı b.kun farklı renkleri gibi geliyor bana. Daha açılan konuyu okumadan teklif veren sığır kaynıyor burası. Ayrıca 1gb ram 50hdd 65 liradan satan da var 15 liradan satan da var. Hele sınırsız veya sınırlandırılmamış yalanı ile ayakta durmaya çalışanlar ayrı bir pokemon.

Önceden fiyat vs önemsemezdim fakat burada ki absürt kampanyalar beni ölücü yaptı.
Kurun bir web sitesi, açık açık piyasada olması gereken ortalama rakamları yazın, kullanıcıyı bilinçlendirin. Arkadaş benim sana neden para vermem gerekiyor bilmiyorum ki. De ki bana "Benim iki destek personelim var, sunucularım şurada barınıyor, şu hatta sahip, senin olacağın sunucuda şu kadar vps vs var, sana ayırdığım alanda bu kadar at koşturabilirsin bu kadar uçabilirsin." her şeyi söyleyin kullanıcı bilinçli olsun.

Aylık 253 lira vps,hosting vs toplamda cebimden para çıkıyor. 25 lira aylık ödediğim reseller ile, aylık 45 lira ödediğim sunucunun performansı arasında dağlar kadar fark var. Kumundan mı çalıyor, hattı komşudan mı çekiyor anlamıyorum.