Yorumum konu sahibi ile ilgili değil ama ben de forumda bu firma hakkında farklı tarzda karalama yapanlar olduğunu gördüm ve laf anlatmaya çalıştım. Firma sahibi olsam bu kişilerle ilgili maddi ve manevi tazminat davası bile açarım. Bu tarz karalama yapan ve firmayı zarara uğratan kişiler yargının önünde de suçludur. Ban hafif bile kalıyor.
Aynı fikirdeyim. Uzun zamandır yazmamak için kendimi frenliyorum ama artık duramayacağım. Haddini aşan ve eleştiri boyutunu geçen kişilerin platformdan bırakın uzaklaştırılmayı, haklarında dava bile açılmalı düşüncesindeyim. Hem bir yerden ekmek yiyeceksin hem de 3 öğün arkasından karalama kampanyası düzenleyeceksin. Düpedüz terbiyesizlik. Bu tarz kişiler ve domainleri banlanarak kesinlikle platform temizlenmeli. Aynı şekilde sahte teklif veren ve buna bağlı olarak AA ve ekibini satıcı karşısında zor duruma düşüren ahlaksız kişiler de bu zincirin sonrasında aynı akıbete uğramalı. Olumlu yönde eleştiri yapmak isteyen kişi mail aracılığıyla isteklerini iletir. Olur ya da olmaz o ayrı konu ama burada amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bu tarz kişilerin sistemden uzaklaştırılması gerektiği düşüncesindeyim. Doğru karar ve sonuna kadar arkasındayım.
Kendine çok güvenen varsa benzer bir platform açsın ve ne kadar dayanabilecek görelim. Dolandırıcısıyla uğraş, sahte teklif verenlerle uğraş, karalama kampanyalarıyla uğraş, tehtit eden gereksizlerle uğraş....