Merhabalar;

Detaylı pm alabilirmiyim??

SyhLm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GARANTİLİ SİTE SATIŞIDIR.

Site adresi: ( Telefon ile görüşüldükten sonra samimiyetine inandığım kişiler ile paylaşılacaktır ) Profili sağlam kişilere PM atılır
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 100-1000 Çalışmaya bağlı olarak artış sağlayacaktır
Sitenin açılış tarihi: 3 Yıl PR 1
Kategori, sitenin içeriği nedir: ★★★ Google News Kayıtlı
Günlük hit sayısı: 200 - 400
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle
Hosting dahil midir: 3-4 Gün İdare Edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet

SİTE İLE İLGİLİ BİLGİLER

✓ Öncelikle News sektöre olan bir çok kişinin bildiği bir sitedir. Bir çok aramalarda karşınıza çıkmıştır

✓ Sitemiz Gündem haberleri, Ekonomi Haberleri, Spor Haberleri ve Memur Haberleri gibi bir çok kategoride özgün haberler bulunmaktadır

✓ Alan Adı Com uzantılı ve İsim Tescil'dedir.

✓ Hosting ve Script Te-Bilişim Sunucusundadır. Devir işlemleri kısa süBlacke halledilir. (15 DK'lık iş)

✓ Sitemiz Te-Bilişim alt yapılıdır ve lisanslı tema olan HS-EVO İncelemek İçin TIKLAYINIZ kullanılmaktadır.

✓ Sitemizde toplam 200 adet haber bulunmaktadır. Makalelerimizin tamamı Özgün Seo uyumlu 150- 250 kelime arası Haberlerdir. Tamamı editörlerimiz tarafından yazılmış makalelerdir.

✓ Site açıldığı ilk günden beri aynı editörle devam etmekteyiz dilerseniz aynı kişi ile anlaşıp işi devam ettirebilirsiniz. Editör bulma kısmında yardımcı oluruz.

✓ Siteye Düzgün içerik girildiğinde bu hit ve gelirler katlanarak artacaktır . Satış Sonrası Desteğimiz vardır.

✓ Sitemizden link çıkışı ( Foother - Sidebar ) , tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır.

NEDEN BU SİTEYİ ALMALIYIM ?

Arkadaşlar forumda news kayıtlı ilanlara bakarak belki fiyat olarak daha uygununu bulabilirsiniz . Newse yeni kayıt olmuş 1-2 aylık siteler alıp haber düşürememektense size 1 yıllık news kayıdı olan ve haber düşürme problemi olmayan bir site satıyoruz. Bu işe girecekseniz ya da bu işi yapıyorsanız sizler için iyi bir firsat.

GARANTİLİ SİTE SATIŞI NEDİR

Foruma 5 Yıldır üyeyim bir çok site satışı gerçekleştirdim. 250K 'yada site sattım 250 ye'de Satışını Yaptıgım Bir Kaç Site Linki : Linke Tıklayınız

Neden garantili satış bir çok arkadaşımız bir heves ile bu işlere giriyor. Kimisi başarılı oluyor kimisi başarısız . Özellikle ilkkez bu işi yapacak olan arkadaşlara ben 3 ay süre veriyorum. 3 ay denesinler kendilerini ben her konuda yardımcı olmaya devam edeceğim . Gerek editör bulma konusunda, Nasıl haber ekleneceği kısmında, Hit nasıl alınır, Newse nasıl haber düşürülür gibi bir çok teknik konuda her zaman yardımcı olmuşumdur ve olmaya da devam edeceğim. Yine de başarısız olan siteyi satın alan kişi " Ayberk Hocam ben yapamıyorum " demesi durumunda siteyi aldığı fiyat neyse zarar etmeden tekrardan satışını yapabilirim. Çünkü ben bu siteye güveniyorum. Siteyi alacak kişiye de böyle bir garanti veriyorum.

Not 1 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .

Not 2 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.

-----------------------------------------------------------------------

Site için istenilen Fiyat 5.000 dir.

Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.

Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------