furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam grupta 9 kişiyiz ben gezinti yapmıyorum kaldı 8, siz kendinize yorum yapmıyorsunuz geri kalıyor 7 kişi. Size günlük gelmesi gereken yok şuan 7.
Buradaki çizelgeye göre 1 nisanda 7 yorum, 31 inde 7 yorum, 30 unda 10 yorum(cwlerdenin "halim" nicki ile 3 yorumuyla beraber ve bu gezinti 30u ile 31 i arasında gece 11-1 arası yapılmış yorumlardan bazıları 31ine sarkmış olabilir) ve son olarak 29 unda 7 yorum gelmiş olması lazımdı.

-
29 unda verdiğiniz yorum isimlerine göre;

sadikagar okan adıyla bir yorum yaptı fakat gece 12 den sonra yaptığından diğer güne yansımış

Ayrıca Carizmatic1'in selami adı ile yaptığı yorumda gece yapıldığından 30una eklemişsiniz oda 29un normalde.

Yani 29 unda hiç bir sıkıntı yok.

-
30 una bakalım;
@canem72 rıdvan adı ile bir yorum gelmesi lazımdı
@cwlerde den halim adında 30unun gecesi ve 31in başlangıcı gece 12-1 arası 3 yorum gelmesi lazımdı.
--
31 ine bakalım;
@NarKo dan ünsal adında bir yorum gelmesi lazımdı
@humpyers dan selçuk adında bir yorum gelmesi lazımdı

Carizmatic1 ekin yorumu gece 12den sonra yapıldığından ayın 1 ine düşmüş ama 31in gezintisi.
sadikagar muzaffer orumu gece 12den sonra yapıldığından ayın 1 ine düşmüş ama 31in gezintisi.

--
1 Nisan'a bakalım;
Carizmatic1 den zehra adında bir yorum gelmiş olması lazım fakat 2 nisana düşmüş olmalı gece 12den sonra yapılmış.
sadikagar dan ahmet adında bir yorum gelmiş olması lazım fakat 2 nisana düşmüş olmalı gece 12den sonra yapılmış.

----

Yani hocam size göre baktığımızda çoğu yorum aslında yapıldı ama bir sonraki güne düşmüş bunun saatlerine göre herkesin gezinti raporuna bakıyorum ve o tabloda işaretliyorum oradan takip edebilirsiniz.

Fakat 4 arkadaşın atmış olması gereken yorumları yazmamışsınız bunları tekrardan kontrol edin ve bildirin bana.

Ayrıca hocam allah aşkına eksik yorum geldiyse o gün yazın 4-5 günlük bütün her şeyi tekrar incelemek zorunda kaldım.
KONTROL ETTİM bunlardan başka yorum gelmemiş