Alanadlari güzel bir proje sektörün açığını kapatan alıcı ve satıcı arasındaki güvenli köprü AMA bu mesajlardan sonra şunu düşünmeye başladım ki , alanadlari.com un bünyesinde çalışan kişiler arasında amatör olanlar var sanırım. Herkes projenin kurucusu hakkında eleştiri yapmış lakin ben kendisinin böyle büyük bir hata yapmış olabileceğine inanmak istemiyorum. bu şekilde kendi üyelerini kapatan , amatör bir biçimde tweet atan kişinin bu projeye can veren kişi olacağına inanmak istemiyorum. Neden mi çünkü böyle bir girişimci her alanda kendisini geliştirmiş her adımı planlayarak giden anlık öfke ve ya anlık sinirlerle insanları platformdan uzaklaştıran ve bunu bir güç gösterisi gibi yapan birisi olmamalı diye düşünüyorum. bu sektörle uğraşmaktan zevk alan birisi olarak bu tarz olaylar beni gerçekten üzüyor. biz kendi içimizde bir olamazsak yabancı firmalar bu işin kaymağını yiyen taraf olacaktır.

ayrıca atılan tweet bende şöyle bir izlenim oluşturdu. çocukluğumuzda maç yaparken top sahibi olan çocuk istediğini oyuna alır istemediğini oynatmazdı.çocuk aklı herkes de o çocukla iyi geçinmeye çalışırdı. lakin top patlayana kadar

son olarak domainbülten de bu konu hakkında açıklayıcı bir yazı olması gerektiğini düşünüyorum.o zaman herkes daha net konuşacaktır.

selametle ..