FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afişi nereye yüklersen yükle ihbarname geldiğinde kaldırmak zorundasın.
Uyarı geldikten sonra filmi ve resmi kaldırmamız yetiyor mu?

Yoksa tamamen bilgiler, sayfa her şeyi mi silmek gerekiyor?