S.a
AA ilk açıldığında sevinen biri olarak bugün üzülen biri oldum

Güzel projeler beni heyecanlandırırdı birçok arkadaşı bu platforma davet edip oraya kazandırdım. Zamanla iyileşir, güzelleşir diye diye eleştirip durduk ki yanlış olan eleştirmek değil de eleştiriyi kaldıramamakmış bugün onu anladım.
Geçenler de bir arkadaşın konusunda bir yorum yazmış ve eleştiri de bulunmuştum. Bu eleştirilerimden dolayı "
Temizlik vakti" diye tweet sonucu o temizlikler arasında yerimi aldım.
Bahsettiğim konu ve
yorumum
AA Sitesinden engellenmiş olmam sorun olmaz lakin profesyonel biri olmak bunların pozitif tarafını ele almakla doğru orantılı. "Adam kayırma " lafı süreçlerle gelen bir izlenimden yola çıkarak elde edindiğim bir olay iken bu denli sert bir karşılığı olacağına doğrusu ihtimal vermiyordum. Kuyu kazmak ile yapıcı olmak arasında ince bir çizgi vardır çok şükür kuyu kazma derdinde olmadık aksine yapıcı olalım, olalım ki bu ülke adını daha çok duyurabilsin. Fakat bunu da başaramıyoruz, üzülerek ! Bu konu altın da AA karalama kampanyası yürütme maksadında değilim sadece beklemediğim bir tepki sonucu buda benim tepkimdir. Domain sektörü neden gelişmez der dururduk sanırım cevaplarından biri de bu.
Not: AA yönetimine (isim vermek istemiyorum ) "Adam kayırma" olayını ispatlayamıyorum orası doğru fakat 2 yıllık izlenimimle bu söylemi gerçekleştirdim ha ben tek mi ! Hayır ben ve arkadaşlarım tekrar ediyorum, ispatlayamıyorum çünkü ne bir ekran görüntüsü alma derdim oldu nede karalama nede kuyu kazma.. Kişiyi, kurumu veya kuruluşu eleştiririz çünkü daha iyisi olsun diye.
Buda diğer bir eleştirim.
Vesselam.