Hiçbir art niyetim yok.
Fakat şu konuyu görünce gülesim gelmedi değil.
http://m.r10.net/vps-hosting/1572253...olojileri.html
Bakın hiçbir art niyetim yok. Rekabet var ortada, illa ki sizde yapacaksınız. Ama yaptığınız bir seyi burada bu şekilde irdelemeniz pek doğru değil.
Konularımızın arasından baksanız bir yada iki tane buna benzer kampanyamıza denk gelirsiniz. Bizim hoşumuza giden bir durum olsada keşkede irdelemesek değerli hocam. Yani ordaki verilen hizmetin bir nevide olsa insanların bizimle tanışabilmesine vesile olmaktadir. Bahsetmiş olduğunuz paketlerden taş çatlasa 30 kişi yararlanmaktir.
Yüzdelik olarak hesaplarsak %75 'i işini görür yenilemez geri kalan %25 devam eder yada bir sabit ve stabil olan yani 15 TL 20 TL olmayan paketlerden yararlanır. 15 TL'den verilen hizmetlerde hiçbir kazanç elde edilmemektedir. 15 TL'nin %18 KDV + 1 İP ücreti Almanyada 6 TL maliyeti, üzerine sunucu ücretinide ekleyin hesaplayın bakalım bize ne kalıyor? Ayrıca eğer hizmeti 15 Lirada olsa müşteriye kaliteliyi ve samimiyeti bir nebzede olsa hissettirebilmişsek, giden %75' kısımdan %20'sı geri gelir sizden asıl hizmeti alır ve paşa paşa kaliteyi yaşar ve hizmetini kullanır.
Eğer bunuda yapmamış olsak vergisine , muhasebecisine ve giderlerine inanın hiçbir şekilde yetişemeyiz. Çünki REKABET'se böyle rekabet (adabınca). Biz 100 tane kişiye 15 liradan hizmet sağlamıyoruz anlayacağınız. Şöyle bakarsanız zaten 25 - 30 TL'den sabit ve üstü fiyatlarla hizmet sağlamaktayiz.
O nedenle bizi gösterip sizde böylesiniz ve bunu irdelemeniz hoş olmaz gibi kelimeler kullanmak yerine bir örnek vermeden daha nacizane bizi ve bu sektörü anlamaya çalışabilirsiniz.
İRDELEME Durumumuz bunu aşırı dereceye kaçırıp yapan kişiler var ve biz bunun inanın iyi olmadığını belirtiyoruz ve iyi bir yöne gidebilmesi konusunda irdeleme yapıyoruz.