Olmuş bir hata, bir yanlış buna kimse itiraz etmiyor yangına körükle gidilmez. Hepimiz verdik para bir planımız var ama olmadımı olmuyor. Ne yapalım şimdi? Şikayet konusumu açalım hadi açtık bu bize temayı hemen bugun verebilecek anlamına geliyormu? Bende kızgınım ama iyi yönünden bakmaya çalışıyorum, bu temayı ben 3 aydır bekliyor defalarca yazdım konularına ne zaman, ne zaman diye en sonunda 1 ay sonra çıkarmayı düşünüyorum dedi 1 ay sonra yine yazdım çok az kaldı dedi bitirmek üzereyim dedi bende büyük bir sabırsızlıkla bekledim. En sonunda bitti derken demoyla karşılaştım, 1 ay daha beklemek zorunda kaldım hadi bekledik 1 ay daha bekledik 1 hafta daha beklememiz lazımmış olay bu, ben avukat değilim sadece iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Konuyu saptırmayın hemen adının kerem ve keremiya teması yaptığından başka bir tanışıklığım yoktur.
Kardeş kerem burda açıklama yapmış banada PM atmış. Ben işimi keremle görürüm seninle değil. Kerem'e de bir şey yazarsam bu posttan yazarım. Kerem'le benim aramda seni ilgilendirmez.
İyi akşamlar.