Merhaba,
Dediklerinize katılıyorum ancak herkes onaylasa bile bir arkadaşı gelir 5-10 tl ye yine verilir veya arkadaşlarına yine satışın olur. Buna uyulması imkansız gibi bir şey. Türkiyede alacak kişilerin %75 i yaşı küçük arkadaşlarımız olduğu için ya saldırı için alıyor yada ts kurup satmak için. Örnek olarak 2-3 yıl önce Ts 3 bayisi olan kişi sayısı 3 veya 5 ti şimdi 300 veya 500 sayısı belli değil. Eskiden vds alan şuanki fiziksel sunucu alan ile birebir.
Saygılarımla İyi Çalışmalar Dilerim...
Birileri öncülük yapsa tüm firmaları bir araya toplasa ardından belirli kurallar oluşsa en azından bu r10 'da satış yapan firmalar olarak, alt taban fiyatlar oluşturulsa her kez bu taban fiyatlarına ve kurallara uymuş olsa ne güzel olur. Uymayanlara bu camia 'da yada bu forumda satış yapılması engellenmiş olur hem 5 10 TL ye kimse satmamış olur hemde sektörel olarak bir canlılık olur diye düşünüyorum. Ancak bunların hiçbiri olmaz olmayacaktır. Her kez önce ben, önce ben dediği için bu sektör buna mahkum kalacaktır.
Biraz saçma gelebilir ama bu dediklerime yakın bir düşüncede bir ortam oluşturulsa her kez memnun kalabilir bence.