keremiya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahanelerin ardında saklanmak istemiyorum. Şu anda tema hazır ve demosunu hazırlıyorum.
İstediğim pek çok özelliği yetiştiremedim. Temadaki bazı fonksiyonlar her sunucuda düzgün çalışmadığından dolayı sorun yaratacağını düşündüğüm için şuana kadar sizleri beklettim.

Temanın tamamen bitmesi taraftarıyım, sorunlu bir ürün vermek istemiyorum çünkü şu ankinden daha fazla rahatsız olabilirsiniz.

Bu yüzden temanın teslim tarihini 1 hafta uzatıyorum.

Aylardır bekleyen ve son 2 gündür çileden çıkarttığım herkesten özür dilerim.

Saygılarımla
Hocam çok sıkıntı yapmayın. Eninde sonunda çıkartacaksınız 1 hafta önce, 1 hafta sonra. Film sektöründeki bir çok insan sizin temanızdan hala ciddi miktarlarda para kazanmaya devam ediyor. Bu işle uğraşan herkes sizin temalarınızın SEO yönünden ne kadar başarılı olduğunu bilir. Şahsen ben sayenizde yıllarca çalışsam bir arada göremeyeceğim paraları kazandım bu sektörden. Sektördeki tüm temaları denedim; dış SEO anlamında minimum maliyetle maximum geliri sadece sizin temanızdan aldım. Hala soranlar oluyor sizin v4'ü tavsiye ediyorum Rahat olun, sıkıntı yapmayın yıllardır bekliyor herkes 1 hafta daha beklesin.