Herşeyde bir hayır vardır, hata yapmak insanlara has bişeydir. Ama yanlış bir şeyin üstüne körükle gitmek insandaki o şevkin kaçmasına neden olur. Kerem böyle olsun istemez. 100 lerce insan keremiya'dan ekmek yedi nasıl teşekkür ettiysek o zamanlar şimdide biraz daha sabırlı olmak gerek. 1 ay önce çıkacak diye sevinirken demosuz versiyon ile karşılaştık 1 ay bekledik başka çaremizde yoktu değilmi? Oluruna bırakmak lazım bende çok şey ayarladım hazır bekliyor ama olmadımı bazen olmuyor işte hepimizin başından geçen şeyler lütfen biraz sabır, birazda sağduyu.
Ya bak şu yazdığını Kerem'in yazması lazım dostum.
Şimdi mesela şöyle düşün;
Şu durumu Kerem değilde başkası yaşatsaydı şayet hakkında şuanda 4. başlık açılıyor olurdu. Forumda dünya kadar sohbet dönerdi.
Ancak birileri yatırım yaptıysa bir şeyleri istemek hakkı yani.
Ticaret dönüyor, para dönüyor belki birçok kişi ilk defa alıyor yani sen defalarca alıyorsun diye herkesten aynı anlayışı bekleyemezsin ki.
Senin yaptığın açıklamayı sorumluluk üstlenip Kerem'in yapması gerekli dostum.
Yine bir ek daha yapayım;
Mesela başkası aynı şekilde yapsa ve biri sakin olun yazsa
Arkadaşı mısın? yazıp onu da araştırmaya başlarlardı...
Yani kimsenin bir şey yaptığı yok insanlar bak 2 gündür başlıkta yatıp kalkıyor bende almak için 1 aydır bekliyorum başlık açıldığından beri.
Ama yani sen böyle yazarsan biri kalkıp "Sen kimsin bilader, ben ticaret yapıyorum parasını ödedim kerem gelsin" derse bu sefer kötü duruma düşersin.
O sebeple insanların kızmakta haklı olduğunu biraz olsun kabul edin.
Şu kızanlara ayar vermeye çalışmanız ayıp.
Dost arkadaş ekmek yemek farklı, ticaret yapmak farklı dostum. Gerçek para dönüyor burada, kimse sakız karşılığı eğlenmiyor.