enbeyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben satın alıcaktım demoyu gordukten sonra fakat vazgeçtim.bu kadar insanın mağduriyetini hiçbir şekilde karşılayamaz artık bu firma.bu iş kabak tadı verdi artık millet para veriyor bu iş için ama sonuç negatif...
Kerem'in verdigi cikis tarihi uzerinden bir gun gecmedi daha bu kadar yuklenmenin bir manasi yok anlasilan siz hic magduriyet gormemissiniz. isi belki 1 2 gun gecikebilir istese yapmak istedigi ufak degisiklikleri sistem hatalarini duzeltmeden de yayinlayabilirdi en erken 2 - 3 gun sonra varirdik farkina biz sistem hatalarini report edene kadar duzeltip guncelleme olarak ta yayinlardi ama kendisine yakisani yapti 1 -2 gun gec olsun temiz olsun. mesajinda da belirttigi gibi isteyene geri odeme yapacagini soylemis.

keremiya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Tema hazır ancak test aşamasında bazı sorunlar yaşıyorum. Tema geçiş aşamasında ve bazı fonksiyonlarda hatalar oluşmaya başladı. Şu anda bunları gideriyorum. Sabaha kadar halletmiş olmayı umuyorum. Büyük bir çabayla uğraşıyorum, inanın bende sizin kadar sabırsızım.

Önsipariş veren tüm müşterilerim yarın öğlene doğru "keremiya.com" hesabında "Keremiya v5"i görebilir, gecikme yaşattığım için hepinizden teker teker özür diliyorum. Sabırla ve anlayışla karşılamanızı umuyorum.

Yaşattığım bu durumdan ötürü rahatsız olan müşterilerim eğer isterlerse ücret iadesi talep edebilirler.

Teşekkürler.
İyi geceler.