Ya hocam ben anlatamıyorum sana cocuk videoyu silemiyor unutmuş Mail'i hepsini silmiş emin ol bende biliyorum silmeyi. Ayrıca bende öğretmenim amacım videoyu sildirmek. Birşey yapıp yapmama değil tüm ilçe biliyor yani arayıp Show yapmaya gerek yok. Özel mesajla numaramı gönderdim. Beni ararsan ayrıntılı anlatırım.
Hocam şov falan filan seviyeyi bozmayalım. Arayacağım dememin sebebi çocukları şikayet etmek değil. Etsen ne olacak. Ava avrat küfür etse bile kimse çocuğun kılına dokunamaz. İdarecilerimize ve öğretmenimize bilgi verelim ki konu uzamasın diye düşündük.
Çocuklar da bi çocukluk yapmışlar daha fazla rencide olmasınlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:12:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:11:10 --
Çocuklar bir hata yapmış tamam kabul ama sözleri dinlediyseniz Oğuz hocanın öğrencileri dövdüğü, şiddet uyguladığı görülüyor (iddia). Bence sadece çocuklara kızmaktan ziyade bu konunun da üstüne gidilmeli. Çocukların psikolojisini çok etkilememekte fayda var
Hocam çocuklar aşmış olayı. Ki çocuk hocasına küfür ediyorsa, hocadan önce ailesi temiz bi dövmeli bence.
Toplumun halini görmüyor muyuz? Ahlaksızlık diz boyu. Bunlar hep bu tip şeyleri hoş göre göre oldu.