dostum senin verdigin ilan logo değil şehir fizibilite raporu demiş o evragın gerçekliğini de öyle sitede buldum demekle olmaz ona da bakmak lazım o da sahte olabilir. ben savunmaya geçmiyorum kimseyi savundugum yok sadece internette her yazanan inanan arkasına bakmayanları uyarmaya calısıyorum.
devletin ihaleleri kayıt altına aldıgı ekap kik gibi uygulamaları var buralardan sorguluyorum çıkmıyor demekki ihale yapılmamış. bu rakamda bir ihale yapıldı ise bile arkasına bakmak lazım logo olarak çıkardın karşımıza verdigin linkte şehir fizibilite raporu diyor şimdi örnek fizibilite raporlarına baktım öyle g harfi çizip kenara çekilmeye benzemiyor.
herşeyden öte minare kılıf mevzusu var burada yine diyorum kimseyi savunmuyorum ama 800 bin lirayı cebe atmak isteyen adam logoyla mı yapar ? tabiki yapmaz. klasik bir odatv - Sözcü haberi gibi geliyor bana.
illaki her yerde oldugu gibi burada da bir sahtekarlık vardır olabilir yoktur demiyorum ama bu evraklar ile sadece evrakların eksik oldugunu söyleyebilirim bu da internetteki evrakların sahte oldugu anlamına gelir
ek olarak bak senin koydugun resimde ekap numarası sorgulayan indiren vs. var ekap üyeligim var benim giriyorum bu numaraları ve ihale yok
Neyse hocam inş herşey düzgün gitmiştir. İnş Allah kim ne hakediyorsa hakettiğinin 10 katını verir.
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/YeniIhaleArama.aspx şuradan yıl 2015 seçip evrak numarasını yazan herkes bulabilir. Sahte falan değil. Herkes verdiğim linkten yılı 2015 yapsın IKN NO kısmınada 123513 bunu yazsın filtrele desin tak diye çıkıyor. Sahte falan değil yani.
Hocam ihale yapılmış sonuçlanmış verdiğim şekilde arar bulursanız 18 eylül 2015 te 270 bin dolar karşılığı sözleşme yapılmış 4 ayda teslim süresi verilmiş. Herşey bitmiş yani.