kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmam olmaya herkes kolay demiş fakat neresi kolay Sabah 5-6'da namaza kalkıyorsunuz.Ögle ,İkindi,Akşam,Yatsı. Bir işiniz olsa gezeyim vs deseniz,Bu namaz aralarında halledemeyecek kadar az süreniz var.Günün 18 Saatini Cami kapatacak zaten.İzinleri deseniz eminim kolay değildir.Bu işi kendinizi verecekseniz İmam olun.
Çok haklısınız hocam. Teşekkür ederim
PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu soruyu sordun ya imam olayım mı diye?

İşte sen bizim cevabımızla imam olacaksın ya güzel kardeşim bırak sen İMAM OLMA !

Bırak da Allah için kalbinde olanlar imam olsun!
Yorumunuz ve Eleştiriniz için teşekkür ederim. Haklısınız hocam.
EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geleceğin mesleği imamlık, imam olun...

Ciddiyim, ağazınız laf yapıyorsa insanları din yoluyla kandırarak ciddi servet ve statü sahibi olabilirsiniz...

Televizyona çıkarsınız, 2 ağlarsınız, fakirliği översiniz, 2 saatlik tv programı için 30.000 TL alabilirsiniz

Birisi sizin oyunuzu deşifre etmeye çalışırsa hemen kafir dersiniz, Kur'an a hakaret ediyor dersiniz olur biter

İmamlık güzel ülkem Türkiye'de geleceğin mesleği...
Yorumunuz için teşekkürler

saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paşa gönlün hangi mesleği yapmak istiyorsa o mesleği yap. En azından pişman olmazsın. Hayatın boyunca keşkelerin olmaz.
Cansınız hocam. Değerli yorumunuz için gönülden teşekkür ederimç

Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana imamlık yakışır kardeşim.
Teşekkür ederim Erdal Abi, değerli yorumun için
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmamlık çok güzel bir meslek hem dinini yaşıyorsun hem para kazanıyorsun. Boş zamanlarıda çok olduğu için ek iş olarak yazılımcılıkta yapabilirsin.

Benim öyle bir şansım olsa hiç düşünmeden imamlık yapardım.
Evet Hocam çok güzel olur öyle de.
MuhammetUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@muhammetilbas

Helal Para ; Yazılım
Haram Para ; İmamlık

İmamların şuan geneli zaten müşrik konumda allahın kitabına göre.

1. Allahı ayetlerin az bir ücret karşılığında gizliyorlar.

"Allah'ın ayetlerini satarlar da karşılık olarak pek az ve adi bir şey elde ederler ve halkı Allah yolundan menederler. Gerçekten de yaptıkları şey, ne de kötü şeydir." Tevbe/9

2. Allahın şeriatı hile hükmetmeyen devletlerin paralı memurlarıdır.

3. Halka hakk'ı anlatmazlar.

6:90 - Bunlar, Allah'ın hidayet ettiği kimselerdir. Sen de onların hidayetine uy. De ki:"Ben ona karşılık sizden bir ücret istemiyorum. O, sadece bütün âlemlere bir öğüttür.

11:51 - "Ey kavmim! Bu iş için sizden bir ücret istemiyorum. Benim ecrim ancak beni yaratana aittir. Artık akıllanmayacak mısınız?"

12:104 - Buna karşılık onlardan herhangi bir ücret de istemiyorsun. O Kur'ân, âlemlere ancak bir öğüttür.

25:57 - De ki: "Ben, buna karşı sizden bir ücret değil, ancak Rabbine doğru bir yol tutmayı dileyen kimseler (olmanızı) istiyorum."

26:109 - "Buna karşılık ben sizden hiçbir ücret istemiyorum. Benim mükafaatımı verecek olan ancak, âlemlerin Rabbidir."

26:127 - "Buna karşılık ben sizden hiçbir ücret istemiyorum. Benim mükafatımı verecek olan ancak âlemlerin Rabbidir. "

26:145 - "Buna karşılık ben sizden hiçbir ücret istemiyorum. Benim mükafatımı verecek olan ancak âlemlerin Rabbidir."

26:164 - "Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Benim mükafatımı verecek olan ancak âlemlerin Rabbidir."

26:180 - "Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Benim mükafatımı verecek olan yalnız âlemlerin Rabbidir."

34:47 - De ki: "Ben sizden herhangi bir ücret istemem, O sizin içindir. Benim ecrim ancak Allah'a aittir. O, her şeye şahittir."

36:21 - "Uyun sizden hiçbir ücret istemeyen o zatlara ki, onlar hidayete ermişlerdir."

38:86 - Ey Muhammed! De ki: "Ben o Kur'ân'a karşı sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben kendiliğimden bir şey de teklif etmiyorum. "
Hocam değerli yorum ve birikimleriniz için size minnettarım.
Haklısınız aslında, İmamlık para için yapılacak bir meslek değil :/
Efendimiz ve sahabeler hatta tabiinler para ile mi imamlık yapmış :/
Ama hocam günümüz malum,
Civan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmam ol.. Free olarak yazılıma devam et..
Selamlar Civan hocam nasılsın iyisin inaşallah
Yorumun içişn teşekkür ederim.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu çok farklı yerlere gitmiş.
Farklı yerlere gitmesi güzeldir hocam, birçok görüşü-eleştiriyi almakta. Bu yüzden kendi yolumu daha iyi çizebilirim.
Size de teşekkür ederim, Minnettarım.