Ripper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok şeyin zamanla düzenine gireceğini düşünmekteyim . Bu konuda sizin samimiyeti çok önemli .Bir çok masraf edip bunun gibi yüksek maliyetli bir işe yatırım yapıp bunun için bizlerin fikirlerini almanızda samimiyetinizden kaynaklı olduğu kanısındayım . Gelelim uploaderlara sunulan "1.000 İndirme başına en iyi ücretleri ödeyeceğiz. " söylemine . Bu kısımda ise fiyatlandırmanın piyasa analize neticesinde netleşeceğini düşünmekteyim . Yine bu konuda ilerleyen süreçleri beklemek faydalı olacaktır . Bakalım dediğim gibi büyük bir umut ile yerli filehostumuzu beklemekteyim .

Ayrıca şu r10 da ki motive düşürücü insanları da anlamıyorum . Ülkemize bir değer kazandırılıyor bizler uploaderlar olarak buna destek vermeliyiz diye düşünüyorum .

Çok teşekkür ederim , beni motive eden bir yorumunuz oldu . %100 Yerli bir filehost yakında olucak merak etmeyin. Evet şuan analiz yapıyoruz en iyi fiyatları vermek için çalışıyoruz. Ciddi anlamda açılış tarihi 01/07/2016 ozamana kadar beta sürüm tam olarak başladığımızda temadan , uygulamalara herşey değişicek.