Merhaba arkadaşlar,
Aralık 2014'de ortalama 5 yıldır çalıştığım işyerimi 85 bin TL karşılığında devir aldım (Tamamını kredi çekerek). Bütün paramı buna yatırdığım için işimi geliştiremedim. İletişim sektöründeyim ve sürekli sıcak paraya ihtiyaç var ( fatura ödeme, TL gönderme, cihaz verme vs.vs.). Bende ayda yaklaşık vergiydi elektiriğiydi suyuydu kredisiydi derken aylık toplam 7000 TL ödeme yaparak bu zamana kadar geldim. Geldim gelmesine ama elimde avucumda ne varsa gitti iş toparlamak için eşim adına bidaha kredi çektim 10bin tl oda gitti. Gel gelelim 1 yıl 4 ay geçmesine rağmen hala olduğum yerde sayıyorum ( bu süre içerisinde 16 bin tl kira dükkana, 10bin tl eve kira ödedim ). Şuan hesapladığım zaman hala 85bin tl borcum var. Dükkanımı devir edip tüm borçlarımı ödeyeceğim inşallah. İlk olarak hayalim olan evden çalışarak para kazanmaya çalışacağım olmazsa bir işe girip çalışacağım.

Akıldamki fikirler.
-Ne ile ilgili kendimi geliştirmek ve öğrenmek istiyorsam bu konuda bir site açıp araştırma yapıp kitap okuyup makale vs yazarak siteyi özgün tutmak.
-1 yaşına yeni girmiş bir kızım var bunla ilgili olarak youtube kanalı açarak hem günlük Vlog çekmek hem kızımla ilgilenmek hemde çocuk bakımı gelişimi adına videolar vs çekmek.
-E-ticarette ufakta olsa işlerim var. İletişim sektöründe oldugum için N11'de mağazam var ufak tefek satışlara başlamıştım çinden ürün getirip ürün çeşidini arttırmak ve eticaretten devam etmek..

Eşim çok sağolsun bu süre içerisinde beni destekleyecek öncelikle bana zaman verecek kendisi şuan çalışıyor. Onun alacağı maaş bizi idare edecek miktarda.

Sizce siz olsanız başka fikriniz olurmuydu neler yapardınız merak ediyorum..
Özellikle @s7e7v7e7n7; arkadaşımın fikirlerini çok merak ediyorum. Çünkü kendisi uzun zamandır takip ettiğim bazı projelerini araştırark bulduğum beğendiğim birisi.

Allah herkesin yardımcısı olsun. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.